پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز دوشنبه ، 1404/06/24

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

جلسه ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در استان با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان برگزار شد.

جلسه ارتقاء سلامت 8 محصول کشاورزی در استان با هدف ارتقاء سطح سلامت شهروندان برگزار شد.


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه سیاست­گذاری سلامت استان؛ رئیس دبیرخانه سیاست­گذاری سلامت ضمن بیان اهداف جلسه گفت: براساس تفاهم­نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و جهاد کشاورزی، طرح تولید سالم 8 محصول کشاورزی شامل پیاز،سیب زمینی، گوجه و خیار بوته ه­ای و گلخانه ه­ای، سیب درختی، پرتقال) در اولویت برنامه عملیاتی سال 98 قرار گرفته است.


دکتر شریفی افزود: این محصولات در معرض خطر بیشتری به لحاظ وجود باقیمانده سموم، نیترات، آفت­کش ها و کود­های شیمیایی هستند و چون بیشتر در سبد تازه­خوری خانوارها قرار می­گیرند سلامت خانوداه­ها و جامعه را تهدید می­کنند، به علاوه این سموم برای محیط زیست نیز مضر و خطرساز هستند.


در ادامه نماینده سازمان جهاد کشاورزی ابراز داشت: این سازمان بر تولید محصولات کشاورزی هموراه  نظارت داشته و نماینده سازمان دامپزشکی یادآور شدند: پایش مرغ­داری­ها را به لحاظ باقیمانده سموم به صورت روتین انجام می­دهند.  


در پایان در راستای بهبود سلامت 8 محصول مذکور مقرر گردید: 1) هریک از سازمان­های مذکور کارگروهی تشکیل داده و راه­کارهای خود را برای تهیه یک پروژه عملیاتی برای رسیدن به نتیجه مطلوب در جلسات آینده ارائه کنند، 2) سم فروشان سازماندهی شوند و 3) هرگونه خرید سم باید با نسخه گیاه­پزشک صورت پذیرد.


به گزارش وب دا؛ این جلسه با حضور نمایندگان جهاد کشاورزی استان، معاونت غذا و دارو، سازمان دامپزشکی برخی از اعضای هیئت علمی  و دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی استان در دانشگاه علوم پزشکی برگزار و مقرر شد سازمان­ های مذکور با هماهنگی دبیرخانه سیاست­گذاری سلامت برای ارتقای سلامت و کیفت محصولات کشاورزی با همدیگر همفکری و همکاری کنند.